Uw dealer voor

Winnaar NKC Kampeerautobedrijf van het jaar 2013-2014!

 

Kampeercentrum Budel is uitgeroepen tot NKC Kampeerautobedrijf van het jaar 2013-2014. Dat is bekendgemaakt op het congres van brancheorganisatie Bovag in Nijmegen.

De NKC heeft deze verkiezing dit jaar voor het eerst georganiseerd, in samenwerking met de Bovag. Bezoekers van de website www.kampeerauto.nl van de NKC konden het afgelopen najaar stemmen op hun favoriete camperbedrijf. Wij zijn de vele bezoekers die op ons hebben gestemd bijzonder dankbaar!

De tien bedrijven met de meeste stemmen zijn vervolgens door een vakjury onder de loep genomen op het gebied van onder andere uitstraling, service, kwaliteit, klantvriendelijkheid, gastvrijheid en assortiment. Daarbij zijn zowel de verkoop- als de onderhoudswerkzaamheden aan bod gekomen. De vakjury werd bijgestaan door een mystery shopper, die alle genomineerde bedrijven meerdere keren heeft bezocht.

Op basis hiervan selecteerde de jury de drie finalisten, die ieder een presentatie hebben gegeven op het congres van de Bovag. Na grondig beraad door de jury is Tjeu van Horne - Kampeercentrum Budel vervolgens uitgeroepen tot winnaar van de verkiezing. De jury roemde vooral de professionele advisering bij aankoop en de uitmuntende service van het bedrijf, ook in de werkplaats."Een familiebedrijf met een laagdrempelige bedrijfsvoering,die de band met de klant erg hoog in het vaandel heeft staan".

Vanzelfsprekend zijn wij ontzettend trots dat wij deze prestigieuze titel minstens twee jaar lang mogen dragen. Deze waardering door de bezoekers van de website en de NKC vakjury is een groot compliment voor het hele team!