Welkom bij

KAMPEERCENTRUM BUDEL.

Kampeercentrum Budel is een echt familiebedrijf waar klantvriendelijkheid, service en aandacht voor het product hoog in het vaandel staan.

Onze deskundige en betrokken medewerkers zijn altijd bereid u te woord te staan en onze service is ongekend. Wij hebben jarenlange ervaring in de in-en verkoop van caravans en campers. Daarnaast beschikken wij over een ruime, volledig uitgeruste werkplaats voor het complete onderhoud van uw voertuig. Ook voor schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres. In onze ruime kampeershop vindt u alles om uw vakantie nog comfortabeler te maken.

Tjeu & Ralph van Horne
Een stukje geschiedenis

1970

Op 30 september 1970 startte Tjeu van Horne een tankstation in Budel-Schoot. Dit zou uiteindelijk uitgroeien tot het huidige ‘Tjeu van Horne - Kampeercentrum Budel’. In een reeks berichten nemen we jullie graag mee door de Historie van ons bedrijf!

Een stukje geschiedenis

1975

Te beginnen in 1975, toen het tankstation zich uitbreidde met de verkoop van Stacaravans (van het merk Sunseeker) en caravans (van het merk Panther). Een aantal jaren later werd het assortiment uitgebreid met Home Car Caravans (een nevenmerk van Chateau). In 1981 is Jackie Teeuwen eerst op parttime basis gestart, dit groeide later uit naar een fulltime functie en nu, 35 jaar later, is Jackie nog steeds werkzaam bij ons. Hij is nu o.a. verantwoordelijk voor alle bestellingen van onderdelen en de administratie.

Een stukje geschiedenis

1988

In 1988 hebben we de showroom van Chateau caravans in Budel overgenomen. En is ook Hein van Tulden bij Tjeu van Horne in vaste dienst gekomen, hierop komen we graag in deel 2 terug. Het bedrijf begon in ieder geval echt een begrip te worden als het ging over caravans – en campers, en dit was nog maar het begin!

Een stukje geschiedenis

1991

Ons bedrijf maakte een flinke groei door, daardoor moest ons pand ook meegroeien. In 1991 kwam er daarom een nieuwe werk-, was- en schadereparatieplaats bij. Hier konden we onze activiteiten op een nóg professionelere manier uitvoeren. Klaas Mennen, die nu nog steeds bij ons werkzaam is, begon in augustus 1992 .Wat betekent dat hij alweer ruim 26 jaar bij ons in dienst is.

Een stukje geschiedenis

1994

In 1994 volgde een nieuwe belangrijke ontwikkeling: Er werd een nieuw deel aan de showroom gebouwd. Tevens kregen we een nieuwe werkplaats die beschikte over 4 bruggen, waardoor we nóg meer werkzaamheden uit konden voeren. Ons bedrijf groeide en kwam ook steeds meer landelijk onder de aandacht. Zeker toen Klaas Mennen, in 1995, 2e werd bij Beste Caravan Monteur van Nederland.

Een stukje geschiedenis

1996

Eén jaar later, in 1996, werd Hein van Tulden zelfs 1e, bij de De Beste Caravan Monteur van Nederland! Hein heeft van 1989 tot en met 2009 gewerkt bij Tjeu van Horne – Kampeercentrum Budel en heeft in grote mate bijgedragen aan de groei van het bedrijf. Via zijn huidige functie bij Adria Nederland is hij nog steeds nauw verbonden met ons bedrijf.
In 1996 kwam ook zoon Ralph van Horne in vaste dienst, wat voor niemand een verrassing was, daar Ralph al van kind af aan vaak in het bedrijf te vinden was.

Een stukje geschiedenis

1999

In 1999 hebben we Adria Campers toegevoegd aan ons assortiment. Weer een belangrijke nieuwe stap voor ons bedrijf! Door de jaren heen werd het “camperen” heel populair en nu kunnen wij bouwen op jarenlange ervaring en kennis op campergebied.
De caravanmerken Chateau en Home-Car deden het ondertussen heel goed in Nederland. Het merk Chateau stond in die tijd zelfs bekend als nummer 1 merk in Nederland. Hoe dit zich verder ontwikkelde vertellen we u in deel 3 van onze historie….

Een stukje geschiedenis

2005

In 2005 bestond ons bedrijf 30 jaar en brachten wij, exclusief voor onze klanten, de Chateau Jubilee op de markt. Dit jaar stond in het teken van vele acties en festiviteiten.
Het jaar erna brachten wij, met onze klanten, een bezoek aan de Adria fabriek in Novo Mesto (Slovenië). Deze trip was een groot succes, de Adria Club was geboren! In navolging van dit succes werden drukbezochte en technische weekenden voor de Adria Club georganiseerd. De hele club heeft toen bij ons op het terrein gelogeerd, het waren erg gezellige weekenden.

Een stukje geschiedenis

2007

2007 was een moeilijk jaar voor ons bedrijf. In november dat jaar werd het faillissement van Chateau caravans uitgesproken. Tjeu van Horne Kampeercentrum werd vaak in één woord genoemd met Chateau Caravans. Het faillissement heeft dus een grote impact gehad op ons bedrijf. Meteen daarop inspelend werd in december 2007 ons assortiment uitgebreid met TEC caravans.

Een stukje geschiedenis

2008

In januari 2008 hebben we v.Deurzen Kampeerauto's overgenomen, een Dethleffs dealer. Hierdoor kregen we nieuwe A-merk caravans en campers in ons assortiment. Dit was een zeer belangrijke ontwikkeling voor ons om te worden zoals we nu zijn!

next_arrows.png
previous_arrow.png
Dit is

ONS TEAM.

image_1550222666.jpg

Tjeu van Horne

Directeur / kampeershop / receptie

0495-493355
tjeu@kampeercentrumbudel.nl
image_1550222609.jpg

Ralph van Horne

Directeur

0495-493355
ralph@kampeercentrumbudel.nl
image_1550222622.jpg

Rianne v. Horne

Receptie en kampeershop

0495-493355
rianne@kampeercentrumbudel.nl
image_1550222689.jpg

Klaas Mennen

Verkoop caravans en campers / Schade afhandeling

0495-493355
klaas@kampeercentrumbudel.nl
image_1550222638.jpg

Rick v.d. Velden

Verkoop caravans en campers

0495-493355
rick@kampeercentrumbudel.nl
image_1550222587.jpg

Rob Maas

Werkplaats / Schade afhandeling / Service

0495-493355
rob@kampeercentrumbudel.nl
team_image_1554710177.png

Jackie Teeuwen

Onderdelen service / Administratie

0495-493355
jackie@kampeercentrumbudel.nl
team_image_1651826632.jpg

Frans Hoofwijk

Advies / Marketing

0495-493355
frans@kampeercentrumbudel.nl
team_image_1660823187.jpg

Onze vakmannen: Jacco, Frank, Johan en Johan (niet in beeld)

Monteurs

0495493355
info@kampeercentrumbudel.nl
Dit vinden

ONZE KLANTEN VAN ONS.

diek review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png (10/10)

diek

bedankt voor de hele goede service nogmaals bedankt!!!!!!!...

Jelle en Marian review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png (10/10)

Bijzonder aangename kennismaking

Afgelopen zaterdag onze jonggebruikte Adria camper opgehaald. De uitleg door Klaas over alles wat op, aan en in de camper zat was geweldig. Hij nam alle tijd ( 2 uren) , legde alles duidelijk en rustig uit en aan het eind nog effe een bakje koffie om de puntjes op de i te zetten. Van harte dank Klaas. Het kopen van een camper is geen sinecure, er gaat veel geld in zitten en dan moet je bij de koop een goed gevoel bij - en vertrouwen hebben in - de verkoper. Wij hebben dat door Klaas gekregen en hebben...

Roland review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png (10/10)

Het is en blijft een geweldige zaak!

Gastvrij, klantgericht denken, hoge service graad, hoge kwaliteit en altijd behulpzaam. De eerste punten die in mij opkomen bij het schrijven van deze beoordeling. Wij zijn inmiddels al ca. 8 jaar klant. Vandaag kwamen wij terug uit het zuiden van een korte vakantie met onze, bij van Horne gekochte, Dethleffs. (8 jaar geleden alweer…) Tijdens deze vakantie is onze deurvanger los geraakt. Om heen en weer rijden te voorkomen van en naar stalling even gestopt bij van Horne en gevraagd of ze ons kunnen helpen. Het “probleem” werd direct opgelost. Het zijn deze momenten van meedenken en helpen waarmee van Horne zich echt onderscheid van...

Jim review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png (10/10)

Super geholpen in een gemoedelijke ongedwongen sfeer

Onlangs hebben we een nieuwe caravan gekocht, een showroommodel welke op korte termijn leverbaar was. In de showroom hadden we wat vragen welke proffesioneel beantwoord werden, ook werd kosten nog moeite gespaard om mijn verzoeken te demonstreren. We hebben onze vorige caravan ook bij van Horne gekocht 22 jaar geleden, maar de gemoedelijke, prettige, ongedwongen sfeer hangt er nog steeds. Echt top ! Bedankt Rick voor de goede zorgen, laat het kampeerseizoen maar komen....

Rooijmans review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png (10/10)

Fijne mensen !!

Heel goed zaak. Vriendelijk ze helpen je graag,zijn heel eerlijk met de verkoop. Goede uitleg thieu en en zijn zoon,top mensen. Geweldig personeel. Van mij krijgen ze een 9,5 op 10. Proficiat doe zo verder.gr Frans en May....

joop Peeters review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png (9/10)

perfecte afhandeling schade aan onze camper.

perfecte afhandeling schade aan onze camper....

Leon review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png (10/10)

Keurige nette top-camper!

Wij zijn onderweg met onze nieuwe DETHLEFFS-camper Pulse Classic. Hij rijdt perfect en is vooral keurig netjes afgeleverd. @Rick, bedankt!...

Peter Hoekstra review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png (10/10)

Uitmuntend en Voortreffelijke service

We huren al enkele jaren elk jaar een Camper bij Thieu van Horne uit Budel en de service is perfect, meedenken is standaard en een heel fijn bedrijf met goede medewerkers, die met passie hun werk doen. Hier zaken doen is aan te raden. Kampeer Centrum Budel steekt met Kop en Schouders boven de collega bedrijven uit....

Cor review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png (10/10)

Onvoorstelbaar goed geholpen

Wij kwamen voor de eerste keer ,bij Kampeercentrum Budel en werden geholpen door Ralf. We hadden een waterlekkage . Ondanks dat het bedrijf eigenlijk geen tijd had, heeft Ralf het toch voor ons opgenomen en is het lek gaan zoeken. In totaal was hij er twee en een half uur mee bezig, het lek te vinden en het te repareren. Petje af, hij heeft onze vakantie gered. Nogmaals bedankt!!! Groetjes Ger en Cor de Vos...

Anny en Ton review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png (10/10)

geweldig bedrijf met perfecte service

Wij komen bijna 20 jaar bij deze caravan/kampeercentrum. Eerst een HomeCar aangeschaft, daarna via particulier een Fendt gekocht. Ook deze Fendt wordt door dit bedrijf onderhouden. Wat ons opvalt dat je hier altijd geweldig wordt geholpen. Zoals afgelopen week, na jaarlijkse onderhoudsbeurt hebben wij via caravanclub een tv schotel aangeschaft, deze is door van Horne gecontroleerd, een goede uitleg gekregen, toch bleek er iets niet in orde te zijn, zowel Rob als Ralf hebben hierin hun uiterste best gedaan om dit probleem op te lossen. Het is hun gelukt, grote klasse jongens, een dikke pluim voor jullie geweldige service....

Cor en Liesbeth review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png (8/10)

Prima service!

In corona tijd kochten we de mooie dethleffs pulse classic. In het begin waren er problemen met het 12 volt systeem. Dit is samen met wat andere puntjes prima opgepakt en opgelost. Het contact met Rick en het team van de werkplaats is altijd zeer goed geweest en plezierig verlopen. We kunnen weer heerlijk van onze camper gaan genieten!...

Reina en Peter review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png (10/10)

Service en afspraken nakomen meer dan OK.

Wij hebben in september 2020 een nieuwe Adria camper besteld en deze is april 2021 inclusief extra aangebrachte accessoires afgeleverd. Vanaf offerte met een eerlijke prijs waarin geen onduidelijkheden zitten tot aan aflevering is alles top geregeld en hebben geen enkel probleem ondervonden. Verkoper Rick maar ook de andere medewerkers is geen vraag te veel en ze helpen je graag verder om de aankoop voor de klant zo prettig mogelijk te laten verlopen. Mochten we in de toekomst nog andere plannen en of wensen hebben dan komen we hier graag en zeker terug....

Wouter en Annie review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png (10/10)

Kamperen met een caravan zien wij als de mooiste manier van vakantie vieren. Natuurlijk veranderen de wensen in de loop der jaren. De huidige caravan is voorzien van alle gemakken, passend bij een stel pensionado's. Ralph en zijn team hebben ons net als bij de drie vorige keren op een persoonlijke, gezellige en deskundige wijze in het koopproces bijgestaan. De caravan is afgeleverd en we vertrouwen op dezelfde eerlijke en goede service als altijd. Natuurlijk zullen er ook wel eens dingen misgaan, maar we rekenen er op dat deze, net zoals voorheen, naar tevredenheid worden opgepakt.

De aanschaf van onze vierde caravan was weer een feest...

Arie en Christa review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png (10/10)

Een bedrijf waar service echt belangrijk is.

Wij hebben recent een gebruikte camper gekocht en we zijn drie keer in de zaak geweest. De eerste keer kijken, de tweede keer rijden en de derde keer ophalen. Alle contacten verliepen professioneel, maar aandacht voor de klant blijft centraal staan. We waren vooraf benieuwd of de hoge verwachtingen, zie de reviews, ook waargemaakt zouden worden in de praktijk. En dat is volledig gebeurd! SERVICE in hoofdletters dus. We hadden wat extra wensen, die naar onze volle tevredenheid zijn ingewilligd. Het bedrijf deed er zelfs ongevraagd nog een schepje bovenop. Wij willen het personeel hartelijk bedanken voor hun werk, met name...

Fred Doeleman review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png (10/10)

Fantastisch geholpen, wat een service!!

Vanuit het westen van het land op weg naar Noorbeek in Limburg bleek de kachel van onze Adria buscamper dienst te weigeren. We bleken op 6 km van Budel en de Adria dealer te zijn, ene Tjeu van Horne met zijn camperbedrijf. Ik kan u vertellen, die naam en dat bedrijf gaan we nooit meer vergeten. Binnen een half uur hadden ze het probleem gelokaliseerd én opgelost. Notabene het onderdeel dat vervangen moest worden uit een nieuwe camper in hun showroom gehaald en bij ons erin gezet. Kosten nul! Dat regelen we wel met Adria zeiden Tjeu en zijn mensen. Tjeu...

Rudi Theunissen review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png (10/10)

Prima service !!!

Bij probleem met Truma verwarming in onze camper (in de winterperiode) namen we eerst contact met Truma servicecenter uit Duitsland waar deze ons doorverwezen naar Kampeer centrum Budel als servicepoint. We hadden vriendelijk telefonisch contact met Budel en werd meteen voorstel gedaan om zelfde dag langs te komen en de Truma te herstellen. Super bedankt voor de snelle en goede service ,nu kunnen we weer weekendje weg in de winterperiode .We gaan zeker terugkomen en jullie nogmaals bezoeken ....

Sjef review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png (10/10)

Geweldige service

Twee jaar geleden was, net voor onze vakantie, de mover stuk. Repareren ging niet meer, dus dan zonder mover op vakantie (deden we vroeger ook). In november 2018 zijn, op basis van garantie en service de mover en het basisstation grotendeels vervangen/vernieuwd. Nu, 2 jaar later net voor de vakantie een teleurstelling. De mover werkte weer niet, dus maar weer de caravan op zijn plaats duwen. Na de september 2020 vakantie de caravan weer terug gebracht naar van Horne. Basisstation en afstandbediening zijn door van Horne in samenwerking met Reich weer vervangen. Kosten? NIHIL, want dit was wederom garantie, maar...

Wim en Monique review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png (9/10)

Steeds goed geholpen

Vorig jaar een gebruikte Wilk S4 gekocht bij van Horne. Helaas bleek daar wat mee geknutseld door de vorige eigenaar waardoor we twee keer terug moesten naar Budel. Dat was niet te voorzien. Voor de service zou ik 5 sterren geven, voor de caravan 3. We zijn echter steeds uitstekend geholpen, ook op het aflopen van de garantie. Een aanrader!...

Han review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png (10/10)

Geweldige service!

Ik stond op een camping in Weert en daar is de luifel van mijn camper zwaar beschadigd door een windhoos. Ik belde campeercentrum Budel of zij diezelfde dag even konden kijken of het nog veilig was om met de camper naar huis (Zeeland) te rijden. Dat was geen probleem, ik kon meteen naar de werkplaats komen. Daar aangekomen werd geconcludeerd dat het niet veilig was om zo te rijden. Ondanks de overvolle planning in de werkplaats heeft men toch de luifel voor mij gedemonteerd (zeker met drie man een uur aan gewerkt) zodat ik veilig verder kon. Hele grote...

Pierre review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png (10/10)

Klantgericht, vriendelijk en behulpzaam.

zelf voor de kleinste "prutsen" word je goed en vakkundig geholpen....

Jan&Nellie van den Heuvel review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png (10/10)

Altijd zeer klantvriendelijk.

Had daags voor het geplande vertrek (op 23-06-2020 met onze Camper) problemen met op 2 plekken lekkende boiler, Kon ondanks de drukke tijd toch langs komen, allereerst zeer vriendelijke ontvangst, 2 nieuwe onderdelen geplaatst, En we konden dus gewoon op vakantie. Heerlijk om bij dit bedrijf vaste klant te zijn. Jan&Nellie uit Oirschot....

Gijs review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png (10/10)

De klant is koning!!!

Wij kopen in febr.2020 onze Caravan... een Caravelair bij Tjeu v Horne...met de garantievoorwaarden van 1 jaar. Wij gaan plannen...verheugen ons op de 1e reis eind maart 2020....Corona belemmerd onze plannen...daar staat hij dan..op de oprit..klaar voor vertrek….eindelijk dan 3 juni...we gaan onze neuzen achterna...ff proberen...ontdekken en aanpassen naar onze wens voor alle toekomstige avonturen……. Na een week weer tevreden en voldaan naar huis...met enkele kleine bijkomstigheden…..koppelen ons onderkomen aan aan de auto...krkk...niks aankoppelen...systeem van neuswiel defect...handvat afgebroken….met behulp van de campingeigenaar toch aangekoppeld en neuswiel professorisch vastgezet. Bij thuiskomst contact opgenomen...de dag erop naar Kampeercentrum Budel…..diagnose...neuswiel vervangen….kleine gebreken direct opgelost...er is gewoon...

Frank review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png (10/10)

Super service

Onze 3e camper, onze 1e nieuwe, hebben we bij van Horne gekocht. Met bemiddeling van hun hebben we onze 23 jaar oude Karmann Colorado verkocht tegen een goede prijs. Alles snel en soepel geregeld. We waren al langer op zoek naar een buscamper en hebben hier een Carthago Malibu van 6 meter gevonden. Ze hebben deze voor ons gereserveerd onder voorwaarde dat de Karmann eerst verkocht zou worden. Geen enkel probleem. Inmiddels is de Malibu al afgeleverd en hebben we de eerste tochten gemaakt. Zoals te verwachten bij een nieuwe camper zijn er wel wat probleempjes geweest. Op alle...

Ad & Han Roks review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png (10/10)

Prima service

Wij hadden problemen met het slot van onze camper. Telefonisch contact opgenomen met de firma Tjeu van Horne . Konden er heel snel mee langs komen en het probleem werd dezelfden dag opgelost. Dat is pas service TOPPIE. Ad & Han Roks Roermond....

Jet en Hans review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png review_star_active.png (10/10)

wederom weer superservice vandaag!

Het probleem met de sateliet werd met geduld opgelost! (mede dankzij zieke Rob)...

bottom_slider_nxt.jpg
bottom_slider_prv.jpg
Morgen Internet - Zorgeloos website