Onze

DIENSTEN

Tjeu van Horne Kampeercentrum Budel biedt een ruim pakket van diensten aan. U kunt hierbij denken aan de inkoop van caravans en campers. We bemiddelen, indien gewenst, tussen u en een financieringsmaatschappij of we bemiddelen tussen u en de verzekeringsmaatschappij.

VERZEKERING.

Met een caravan- of camperverzekering gaat u veilig op reis. Uw voertuig kan op veel manieren schade oplopen. Bijvoorbeeld brandschade na kortsluiting, hagelschade op het dak of aan de zijwanden of een kapotte ruit door vandalen. Een caravan-of camperverzekering dekt schades door vrijwel alle oorzaken, ook aan uw voortent of luifel. Stel dat u een ongeluk krijgt, of uw voertuig raakt beschadigt in een hagelbui, dan wilt u snel weer veilig op weg kunnen.

Wij werken nou samen met bijna alle caravan en camperverzekeringen. Na aanschaf van uw voertuig kunnen wij voor u de eerste contacten leggen met een betrouwbare verzekeringsmaatschappij. De betreffende maatschappij zal dan zelf contact met u opnemen met een voorstel voor een goede verzekering.

VRAGEN OF INTERESSE?

“Contact opnemen kan direct zodat wij u snel te woord kunnen staan!”

Dit vinden

ONZE KLANTEN VAN ONS.

bottom_slider_nxt.jpg
bottom_slider_prv.jpg