Passend advies op maat
Volledig uitgeruste werkplaats
Ruim aanbod aan topmerken

Adria camper kopen in Budel.

Waarom kiezen voor Adria?
De redenen hiervoor zijn nog nooit zo overtuigend geweest. Het is een combinatie van ontwerp, stijl en kwaliteit waardoor de familie van Adria bezitters elke dag groeit.
Passie:
Adria Mobil ontwerpt en produceert Adrie vrijetijdscoertuigen sinds 1965. Dat betekent 55 jaar ervaring. Dat zie je terug in de nieuwe modellen.
World-class manufacturing:
Adria heeft een moderne fabriek, welke ISO 9001, 14001 & EFQM 5 sterren gecertificeerd is voor kwaliteits-, milieu- en productiestandaarden.
Kwaliteit:
Adria campers staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid dankzij moderne productietechnieken en unieke meubelcontructie. Kwaliteitscontrole vindt o.a. plaats in de eigen klimaatkamer.
Zorgeloosheid:
2 jaar algehele garantie en 7 jaar garantie op waterdichtheid en ruim 500 servicepunten in heel Europa. Fiat en Citroën bieden ook hulp onderweg en een efficiënte nazorg.
Duurzaamheid:
Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Het productieproces vodoet aan de ISO 14001 standaard voor Milieu Management.
Geïnsprireerd ontwerp:
Adria's doel is je te inspireren met campers die ontworpen zijn om te presteren en van te genieten.

De beste Adria camper kopen voor onvergetelijke vakanties

Bij Tjeu van Horne Kampeercentrum Budel kunt u verschillende campers uit het aanbod kopen, waaronder campers van Adria. Elke camper die te koop staat is grondig gecontroleerd door onze ervaren monteurs, zodat u altijd veilig de weg op gaat. Dit geldt ook voor de gebruikte campers in ons aanbod. Daarnaast hebben we voor de Adria camper verschillende accessoires beschikbaar, waaronder een zonwering om ervoor te zorgen dat het niet te warm wordt in de camper.
 

Breng een bezoek aan onze kampeershop

Als u graag een Adria camper wilt kopen, dan raden we aan om een keer langs te komen bij onze kampeershop in Budel. Hier heeft u de mogelijkheid om het volledige aanbod te koop staande campers te bekijken en eventueel advies in te winnen van een van onze deskundige medewerkers. Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders meehelpen? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer:  0495-493355.

Dit vinden

ONZE KLANTEN VAN ONS.

bottom_slider_nxt.jpg
bottom_slider_prv.jpg
Morgen Internet - Zorgeloos website