Onze

DIENSTEN

Tjeu van Horne Kampeercentrum Budel biedt een ruim pakket van diensten aan. U kunt hierbij denken aan de inkoop van caravans en campers. We bemiddelen, indien gewenst, tussen u en een financieringsmaatschappij of we bemiddelen tussen u en de verzekeringsmaatschappij.

FINANCIERING.

U bent een kampeerliefhebber in hart en nieren, en u zou niets liever willen dan er jaarlijks verschillende keren lekker op uit te gaan met uw caravan of camper. Dat betekent dat u nu overweegt een investering te doen in een mooie caravan of camper die nu precies bij uw gezinssamenstelling past. Alleen wilt u ook op termijn over voldoende financiële middelen beschikken om dan uw vervangingswensen mogelijk te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een caravan met een andere indeling als de kinderen niet meer meegaan.

Wellicht kan het voor u interessant zijn om uw caravan of camper geheel, gedeeltelijk of tijdelijk te financieren. Het caravan- en camperdreams concept kan u hierbij van dienst zijn. Onze medewerkers kunnen u in contact brengen met het caravan- of camperdreams concept.
Klik hier voor een filmpje met uitleg.

Geld lenen kost geld???
Caravandreams.nl
Camperdreams.nl

VRAGEN OF INTERESSE?

“Contact opnemen kan direct zodat wij u snel te woord kunnen staan!”

Dit vinden

ONZE KLANTEN VAN ONS.

bottom_slider_nxt.jpg
bottom_slider_prv.jpg