Passend advies op maat
Volledig uitgeruste werkplaats
Ruim aanbod aan topmerken

Dethleffs caravan kopen in Budel.

Dethleffs; een vriend van de familie!

"Niet zonder mijn gezin"- dat was de drijfveer voor de oprichter van Dethleffs, Arist Dethleffs om een "woonauto"te bouwen, zodat hij zijn gezin tijdens zijn lange zakenreizen mee kon nemen.

Dit familie-idee vormt het dagelijks werk bij Dethleffs. Zij hebben zich ten doel gesteld om u, als Dethleffs vriend, een unieke vakantie ervaring op wielen te geven. Dethleffs is hierbij een eerlijke en betrouwbare reispartner- drie keer op rij bekronnd met de Duitse "Fairness-prijs": in 2017, 2018 en 2019.

Wilt u een Dethleffs camper of caravan kopen? Breng dan een bezoek aan Tjeu van Horne Kampeercentrum Budel in Noord-Brabant. Wij zijn namelijk een officiële dealer van Dethleffs. Ons kampeercentrum is in 1970 opgericht, waardoor wij beschikken over veel vakkennis. Wilt u zich graag laten informeren over de verschillende mogelijkheden? Dan staan onze ervaren medewerkers voor u klaar! Wij zijn een echt Brabants familiebedrijf en hechten veel waarde aan persoonlijke service.

Een Dethleffs camper of caravan kopen doet u bij een expert

Tjeu van Horne Kampeercentrum Budel is een zeer toonaangevend bedrijf in camper- en caravanland. Daarom kiezen wij ervoor om enkel kwaliteitsmerken zoals Dethleffs aan te bieden. Het is een van de pioniersmerken op het gebied van caravan- en camperontwikkeling, zodat u zeker weet dat u van uitzonderlijk comfort geniet. Daarom vinden wij het ook belangrijk dat we alle diensten op één plaats aan u aanbieden. Naast de verkoop van caravans en campers, kunt u bij ons ook terecht voor de volgende diensten:

Wilt u uw vakantie meteen helemaal compleet maken? Breng dan ook een bezoek aan onze kampeershop en bekijk onze uiteenlopende kampeerspullen en reserveonderdelen voor de nieuwe Dethleffs caravan of camper die u gaat kopen.

Kom langs in onze showroom

Heeft u concrete plannen voor het kopen van een Dethleffs caravan of camper in Budel? Of wilt u ook nieuwe of gebruikte caravans bekijken van andere merken? Breng dan een bezoek aan onze showroom en ontvang deskundig en persoonlijk advies. Wij verwelkomen u graag in onze showroom, kampeershop of werkplaats! Voor vragen belt u naar 0495-493355.

Dit vinden

ONZE KLANTEN VAN ONS.

bottom_slider_nxt.jpg
bottom_slider_prv.jpg
Morgen Internet - Zorgeloos website