Bearlock

Naast alle bekende maatregelen en voorbereidingen, die u neemt voordat u met uw camper op pad gaat, verdient zeker ook de beveiliging extra aandacht te krijgen. Dit noodzakelijke onderdeel wordt soms wat verwaarloosd. De uitspraak gaat lang niet altijd (meer) op: “Ach, dat zal ons niet gebeuren…in al die jaren is ons (toch ook) nog nooit iets gebeurd”. Met het openvallen van vele (Oost- en Midden-) Europese grenzen is reizen “grenzeloos” gemakkelijk geworden. Dus ook voor lieden die wat minder eerzame bedoelingen hebben…. Het ergste wat u kunt overkomen is dat uw gehele camper wordt gestolen. De ervaringen hebben uitgewezen dat zo’n gebeurtenis, naast een ongelooflijke hoeveelheid rompslomp, een zeer traumatische uitwerking heeft. Ook al bent u uitstekend verzekerd, zal dit nooit alle directe en indirecte schade (kunnen) compenseren.

De meest probate beschermer voor uw camper is daarom BearLock. Dit bekende versnellingsbakslot (NB: in sommige gevallen wordt de stuuras geblokkeerd) heeft de duidelijke voorkeur van alle bekende camperverzekeraars. In de afgelopen jaren heeft BearLock onomstotelijk bewezen de meest optimale afweer tegen (voertuig-)diefstal te bieden. De standaard ingebouwde startonderbreker biedt, net als vele andere elektronische “afschrikkers”, onvoldoende soulaas tegen geraffineerde dieven. Daarentegen is Bearlock puur mechanisch, robuust en betrouwbaar. De bewezen effectiviteit is onovertroffen. BearLock kan niet storen met andere elektronische componenten in uw camper en is sowieso al zelf storings- en onderhoudvrij.

BearLock is door SCM (TNO) geclassificeerd en gecertificeerd in de hoge klasse SCM/VbV – MP 03. Daarmee heeft u de garantie dat u een gecontroleerd en getest product krijgt. Dieven ondernemen geen pogingen om dit sterke mechanische product te kraken; dit is praktisch gezien vrijwel onmogelijk en altijd zeer tijdsrovend. Die tijd heeft men niet; ‘n diefstal moet snel gebeuren!

BearLock wordt door alle camperverzekeraars sterk aangeraden, resp. ook verplicht gesteld en in alle prijscategorieën geaccepteerd. Als geautoriseerde BearLock-dealer kunnen wij de inbouw van BearLock volledig voor u verzorgen. BearLock is uiterst simpel, snel en comfortabel in gebruik. Omdat u nauwelijks moeite hoeft te doen om uw camper consequent op slot te zetten, wordt dit een soort prettig “automatisme”. De totaalprijs zal u zeker meevallen, vooral ook in vergelijk met andere systemen en met hetgeen BearLock u biedt; zekerheid dat uw camper op de plek blijft staan! Voor nadere (technische) informatie kunt u natuurlijk altijd met ons contact opnemen en/of op de site van BearLock –Nederland B.V. zelf verder kijken: www.bearlock.nl

ACCESSOIRES

WAAR U MISSCHIEN OOK INTERESSE IN HEEFT.

accessories_image_1554733819.jpg

Zonnepanelen camper / caravan

accessories_image_1555572202.jpg

Zonwering campercabine

accessories_image_1554735105.jpg

E&P Hydraulics - Camper level systeem

accessories_image_1554735053.jpg

E&P Hydraulics - Caravan level systeem

accessoires_image_1554735545.jpg

Caravanmovers kopen

accessoires_image_1554795853.jpg

Camper alarm

accessoires_image_1554796433.jpg

Airco telair 7400 H

accessoires_image_1554796630.jpg

Airco 8400H

accessoires_image_1554797475.jpg

Satelliet installatie

accessoires_image_1554797925.jpg

Fietsendragers

product_nxt.png
product_prev.png
Dit vinden

ONZE KLANTEN VAN ONS.

bottom_slider_nxt.jpg
bottom_slider_prv.jpg
Morgen Internet - Zorgeloos website