Passend advies op maat
Volledig uitgeruste werkplaats
Ruim aanbod aan topmerken

Camperluifel kopen in Budel.

Wilt u graag een luifel kopen zodat u altijd heerlijk in de schaduw kunt zitten naast uw camper of caravan? In het aanbod van Tjeu van Horne Kampeercentrum Budel vindt u verschillende luifels, waaronder zonwerende én waterafstotende modellen. Dat laatste is voornamelijk handig wanneer u ook met wisselvallig weer graag op vakantie gaat. Door een camperluifel te kopen, zit u altijd droog of in de schaduw.

Een luifel kopen zodat u altijd beschut zit

Iedere luifel die u bij ons kunt kopen, is eenvoudig te bevestigen aan uw camper of caravan. Uiteraard kunnen wij deze ook in onze werkplaats in Budel voor u bevestigen, zodat u zeker weet dat alles goed geïnstalleerd is. U hoeft enkel de luifel uit te schuiven en u zit al beschut op uw kampeerplek! Daarnaast hoeft u nooit meer in de volle zon óf juist in de stromende regen te zitten met een van de luifels die u bij ons kunt kopen. Plaats ook zonwering achter het raam en een airco-installatie, zodat de cabine nooit te warm is.

Breng een bezoek aan onze kampeershop

Wilt u graag weten welke luifel bij uw camper of caravan past en wilt u advies voor u besluit om er een te kopen? Wij staan voor u klaar als u langskomt bij onze kampeershop in Budel. Hier hebben we een ruim assortiment met allerlei handige accessoires om te kamperen. Heeft u vragen? Dan helpen we u graag verder als u contact met ons opneemt. We zijn bereikbaar op 0495-493355.
 

Dit vinden

ONZE KLANTEN VAN ONS.

bottom_slider_nxt.jpg
bottom_slider_prv.jpg
Morgen Internet - Zorgeloos website