Passend advies op maat
Volledig uitgeruste werkplaats
Ruim aanbod aan topmerken

Airco voor caravan kopen in Budel.

Een airco voor uw caravan of camper kopen is met de warme lente- en zomermaanden van de afgelopen jaren geen overbodige luxe meer. Kamperen hoeft namelijk niet te betekenen dat u iedere dag uw bed uitdrijft of ligt te rillen van de kou. Met een airco regelt u eenvoudig het binnenklimaat van uw caravan of camper, zodat u altijd in een prettige temperatuur verblijft.

Kies voor een goed binnenklimaat door een airco voor de caravan of camper te kopen

Tegenwoordig zijn vrijwel alle airco’s zeer stil en energiezuinig. U geniet dus zonder zorgen van een perfect binnenklimaat in de cabine. In onze kampeershop te Budel kunt u verschillende airco’s voor de caravan en camper kopen, zodat u er altijd een vindt die bij uw wensen én kampeerauto of caravan past. Uiteraard staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om u van advies te voorzien. Bent u nog op zoek naar andere accessoires? Naast een airco kunt u bij ons namelijk ook de volgende producten voor uw caravan kopen:


 

Vraag advies aan over het beste koelsysteem én installatie

Bij Tjeu van Horne Kampeercentrum Budel bent u niet alleen op de juiste plaats om een airco voor uw caravan te kopen, maar we verzorgen ook graag de volledige installatie van het systeem voor u. In onze werkplaats in Budel staan geschoolde monteurs voor u klaar om het systeem te installeren, zodat u in een prettig binnenklimaat verblijft. Voor meer informatie bent u altijd welkom om contact met ons op te nemen. Bel hiervoor naar 0495-493355.
 

Dit vinden

ONZE KLANTEN VAN ONS.

bottom_slider_nxt.jpg
bottom_slider_prv.jpg
Morgen Internet - Zorgeloos website