Passend advies op maat
Volledig uitgeruste werkplaats
Ruim aanbod aan topmerken

Campers en caravans in Budel

Bij Tjeu van Horne Kampeercentrum Budel raakt u niet uitgekeken op kwalitatieve goede en mooie campers en caravans. Wij leveren sinds 1970, als Brabants familiebedrijf, de beste service. Met een uitgebreid aanbod van A-merken weet u zeker dat u uw ideale camper of caravan aanschaft én hier jarenlang van geniet. Naast de verkoop van campers, caravans en kampeerauto gerelateerde producten, kunt u bij ons ook terecht voor het huren van campers en caravans. Een bezoek brengen aan ons kampeercentrum betekent de start van talloze onvergetelijke vakanties en tripjes!

Ontdek onze campers en caravans van de beste merken

Uiteraard gaat u het liefst goed voorbereid op pad. Deze voorbereiding begint al bij de oriëntatie op het gebied van verschillende campers en caravans. Hierbij helpen onze professionele medewerkers u graag. Met bijna 50 jaar ervaring is ons team altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo voegen wij enkel de allerbeste merken toe aan ons assortiment waaronder:

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke service. Zo bieden wij altijd de maximale service voor, tijdens en na de aankoop of huur van uw caravan of camper!

Heeft u vragen?

Bel ons op 0495-493355

Breng een bezoek aan onze showroom!

Wilt u uw plannen concreet maken? Kom dan snel langs in onze showroom. Bekijk al onze verschillende modellen en laat u uitgebreid adviseren. Wij verkopen en verhuren niet alleen campers en caravans in Budel, maar bieden ook andere services zoals schadeherstel en onderhoud. Voor al uw vragen bereikt u ons door te bellen naar 0495-493355.

Camper
Dit vinden

ONZE KLANTEN VAN ONS.

bottom_slider_nxt.jpg
bottom_slider_prv.jpg