Uw dealer voor

Werkplaats

Kampeer Centrum Budel beschikt over een ruime werkplaats met zeer gespecialiseerde vakmensen met jarenlange ervaring in de caravan en camperbranche. U kunt bij ons terecht voor onderhoud,reparatie en schadeschadeherstel van alle merken caravans en kampeerauto's.

Wij zijn gecertifeerd en aangesloten bij volgende brancheorganisatie's:

   

 


SCHADEHERSTEL

 

 

Schade aan uw caravan? Geen probleem; wij regelen de complete afhandeling van A tot Z, zowel voor interieur en exterieur.

U hoeft dus zelf niets meer te regelen! Geen papieren romslomp, u hoeft hem alleen maar te brengen en te halen. Zelfs het melden van de schade bij u verzekering kunnen wij voor u regelen.

Wij repareren voor alle verzekeringsmaatschappijen en zijn tevens aangesloten bij Achmea schadeservices.

Alle reparaties worden volgens FOCWA / BOVAG normen uitgevoerd met originele onderdelen en bovendien krijgt u maar liefst 4 jaar garantie op de uitgevoerde reparatie!
Hierdoor kunt u weer comfortable en gerust op vakantie met uw gerepareerde caravan of camper.

Wij zijn aangesloten bij Achmea Schadeservice en wij handelen o.a. de schade's af voor Avero, Centraal Beheer, FBTO, Interpolis en vele alles andere aangesloten verzekeraars.

 

 

  

 

   

 

 

 Achmea aangesloten:

 

 

 


ONDERHOUD

Tjeu van Horne Kampeercentrum Budel is sinds jaar en dag hét adres voor onderhoud aan uw caravan of camper. Wij bieden diverse onderhoudsbeurten aan voor caravans en campers, allen volgens Bovag norm.

Klik op onderstaande Bovag keuringsstikker om de Bovag onderhoudsbeurt voor caravans te bekijken.


 

 

 

 

Een flatscreen, invalidetakel,geheel interieur ombouw of extra bagageruimte Creëren? wij hebben het allemaal al eens gerealiseerd!

Heeft U speciale wensen of ideen dan willen wij graag met u meedenken:

 Klik hier voor onze speciale realisatie's